Nová Škoda Octavia RS se představí v červenci

Není snad žádný milovník vozidel, který by nepostřehl, že se na trhu objevila nová Škoda Octavia. Ta si podmanila každého českého řidiče, který preferuje elegantní styl s ekonomickou jízdou. Ale na trhu se brzy objeví nejen Škoda Octavia Combi, ale také Škoda Octavia RS. Tato verze se vám přestaví již 11. července letošního roku. V dnešním článku se podíváme na novinky automobilky Škoda Auto podrobněji.

Mladoboleslavská automobilka oznámila, že se chystá nový model Škoda Octavia RS představit v Goodwoodu, respektive na festivalu rychlosti. Tento model můžete tedy spatřit již 11. července letošního roku. A doufejme, že naplní naše očekávání. Nová Škoda Octavia RS má nabídnout nejen maximální výkon 220 koní, i když se předpokládá 250 koní, ale mnohé další vymoženosti, které potěší ne jednoho milovníka vozidel.

Nechejme se tedy překvapit, co pro nás mladoboleslavská automobilka Škoda Auto připraví. Ale už teď se můžeme těšit na to, že to bude opravdové žihadlo, které bude mít kvalitní snad všechny své části – od pneu, přes motor, až po interiér.

Náš tip: Pokud si chcete koupit nové vozidlo, ať už novou Škoda Octavii, nebo jiný model, můžete své staré auto prodat. Využijte výkup vozidel a ještě získejte nějaké peníze.

Sdílet článek