Investujte do bezkontaktní automyčky a rozšiřte své aktuální podnikání

bezkontaktní automyčky

Máte čerpací stanici a uvažujete, čím byste potěšili své zákazníky a zároveň zvýšili jejich návštěvnost i své výnosy? Nebo máte autoopravnu a lidé se zajímají o možnosti mytí vozu? Pokud už máte zaběhnuté podnikání, může být bezkontaktní automyčka skvělým způsobem, jak jej rozšířit a vylepšit.

Zvolte kvalitní automyčku

Je ale důležité, aby byla samoobslužná automyčka kvalitní a ideálně i měla mnoho příslušenství. Kvalitní a spolehlivé bezkontaktní automyčky nabízí např. BKF CarWash. Její samoobslužné automyčky jsou mezi řidiči vozů velmi oblíbené, a tak jsou jistě skvělým tipem na potenciální podnikatelský úspěch. Nevyžadují stálé zaměstnance, zákazníci vše zvládnou sami a celé mytí vozu je navíc velmi rychlé. Vy, jako majitel, zde nemusíte držet žádný dohled, naopak se můžete věnovat, čemukoli jinému chcete nebo potřebujete.

Samoobslužné bezkontaktní automyčky BKF CarWash se vyznačují svojí bezporuchovostí a spolehlivostí, ale také uživatelským komfortem. Koupit k myčce můžete velký výběr doplňků a nadstandardně vybavenou základní verzí tak vyhovět i těm nejnáročnějším klientům. Společnosti jde o váš zisk a spokojenost. 

Vyberte si myčku, která vám bude plně vyhovovat

K dispozici je vám několik druhů automyček. Nabízí se kontejnerová automyčka, modulární a portálová automyčka či automyčka BKF Mono. Kupříkladu portálová myčka výborně doplní vaše fungující podnikání. S portálem budete mít „to pravé ořechové“ pro ty osoby, které nerady používají samoobslužný systém. Zákazníci myček nejvíce volí rychlé bezkontaktní mytí, ale čas od času využijí pro kompletní vyčištění portálové myčky. Dokonale se doplňují. 

Podívejte se na kompletní informace o automyčkách BKF CarWash i o pestrém příslušenství, technologiích BKF atd. Jestliže se pro bezkontaktní automyčku rozhodnete, jistě budete spokojeni.

Sdílet článek