Kvalitní vyhřívané autopotahy i gumové koberce jsou skvělé vánoční dárky

autopotahy

S příchodem studených měsíců, které nás na podzim, v zimě i časně zjara čekají, přichází i blátivé počasí, mokro, na parkovištích se objeví posypová sůl a kamínky… Pokud nechceme umazat podlahu automobilu a lehce ji po jízdě autem případně očistit, je načase pořídit si gumové koberce, které padnou přesně vašemu autu. Vybírat můžete např. v kvalitním českém e-shopu Vopi.cz. Koupíte tady jak gumové koberce, tak autopotahy s vyhříváním i bez něj.

Zahřejte se hned po nastoupení do auta

Nač čekat, než se vám rozehřeje motor a prohřeje vůz? Na krátké vzdálenosti mnozí vyhřívání ani nechtějí z různých důvodů zapínat… Takové vyhřívané autopotahy hřejí rychle a zajistí vám komfortní sezení i při těch nejvyšších mrazech. Stačí podívat se na https://www.vopi.cz/vyhrivane-autopotahy/, kde najdete spoustu typů potahů sedadla vyhřívaných s termostatem v různých provedeních. Jsou tady i vyhřívané deky nebo podsedáky o různých rozměrech.

Jezdíte v milované Škodě Fabii?

Vopi nabízí i autopotahy na míru podle toho, jaký vůz chcete „potáhnout“. Díky tomu si můžete koupit např. autopotahy Fabia. Vybrat nejlépe můžete přes konfigurátor Vopi a zvolit si autopotahy Škoda Fabia v mnoha barevných i materiálových variantách. Každému zákazníkovi jsou autopotahy vyráběny individuálně. Jestliže se chcete odlišit od ostatních a mít interiér Fabie jiný, budou autopotahy od Vopi tou správnou volbou.

Dárek na Vánoce, který udělá radost

Také na Vánoce můžete věnovat autopotahy nebo vyhřívaný podsedák. Uděláte radost každé řidičce i řidiči. Pro Škodu můžete zvolit i gumové koberce Fabia, Felicia, Octavia, Rapid, Superb a další. K dostání jsou nejen v černé barvě, ale i v šedé nebo béžové. Interiér bude vypadat naprosto dokonale, stačí vybrat podle modelu vozu.

Podívejte se na Vopi.cz a vybírejte dárky pro vaše milé nebo sami pro sebe. S kvalitou i cenou budete jistě spokojeni.

Sdílet článek