Hledáte sport, který vás naplní adrenalinem? Zkuste to s motocrossem

rukavice na motocross

Někdo hraje fotbal, jiný šachy, někdo rád plave, jiný maluje. Každý má svůj koníček, který zaplňuje volné chvíle. Pokud zatím nemáte žádný koníček, je třeba ho najít. Volné chvíle přece nechcete strávit u počítače. Zkuste to například s motocrossem. Motocross je ideální hobby pro ty, kteří hledají adrenalin a kteří do svého života chtějí vnést krapet nebezpečí a napětí. Motocross je v současné době velice oblíbený, dokonce oslňuje i děti.

Když se řekne slovo “adrenalin”, většině lidí se opravdu vybaví právě motocross, který se se stoprocentní jistotou může řadit k adrenalinovým sportům. Nejedná se však o levnou investici, jezdit motocross je hodně finančně náročné. Investovat se musí nejen do motorky jako takové, ale také se musí investovat do případného motokrosového vybavení.

Otázkou je, co všechno spadá do základního motokrosového vybavení?

Motokrosové oblečení pořiďte nejdříve

Když koupíte motorku, další v pořadí je motokrosové oblečení, což je moto bunda a také kalhoty na motocross. Do této skupiny se řadí také motokrosové boty, jež si nikdy nekupujte větší ani menší – zkrátka musí být akorát, musí padnout. Součástí motokrosového oblečení jsou také rukavice na motocross, které mají ochrannou funkci, a dále brýle na motocross, které mají taktéž ochrannou funkci, a sice chrání náš zrak před kamínky, jež kola vystřelují do vzduchu.

Chrániče pro naše bezpečí

Nedílnou součástí motokrosového vybavení jsou také chrániče, které jsou pro naše bezpečí. V současné době je možné zakoupit chrániče na každou část těla, nejdůležitější jsou chrániče páteře a hrudníku a motokrosová přilba, která chrání hlavu jakožto nejdůležitější část těla.

Součástí motokrosového vybavení jsou samozřejmě také dresy a případně polepy. Všechno potřebné naleznete v e-shopu motonero.cz v přehledných kategoriích.

Sdílet článek