Jak zajistit auto proti krádeži a vandalům?

fotopast Predator

Vidinu nového, krásného auta může pokazit snad jen první škrábanec, nabourání a v nejhorším případě pak rozbité okénko a poničení interiéru vozu. Nákup nového vozu už si nemusíte dlouho rozmýšlet, na trhu totiž existuje řada účinných fotopastí, díky nimž budete mít přehled o pohybu okolo vašeho čtyřkoláku a v případě potřeby snadno identifikujete pachatele.

Značková fotopast Predator

Výrobci jsou si vědomi, že inovativní fotopasti jsou velmi žádaným zbožím. Proto představili novou fotopast v minimalistickém designu a navíc s integrovaným barevným LCD displejem. Tato pokroková fotopast nabízí snadnou obsluhu díky českému menu a umožňuje nahrávání videí v HD kvalitě včetně záznamu zvuku. Design v maskovaném provedení dokonale splyne s okolím a stane se tak efektivně maskovanou pomůckou. Model Predator má oproti konkurentům noční neviditelný přísvit do vzdálenosti úctyhodných 14 metrů, což oceníte nejen ve městě, ale také na samotě. Ochrana vašeho vozidla nebyla nikdy snazší!

Kompletní výbava pro náročné zákazníky

V nabídce nechybí ani oblíbená fotopast bunaty a další vybavení pro perfektní foto a video zachycení. Chcete-li sledovat dění okolo vašeho automobilu, neměl by vám chybět dalekohled s mnoha funkcemi slibující snadnou obsluhu a příslušenství pro noční vidění. Vandalové totiž vyrážejí na lov většinou v nočních hodinách, proto oceníte fotopasti s dostatečně velkou paměťovou kartou pro uchování veškerého důkazního materiálu.

Obrovskému zájmu se těší drony opatřené kamerou nebo IP kamery s dlouhodobým záznamem. Oproti tomuto vybavení jsou fotopasti cenově mnohem dostupnější a udělají vám obrovskou službu prakticky po celý rok a při různých situacích. Kvalitní materiály a detailně zpracovaný vzhled garantují jednoduchou obsluhu a celkovou spokojenost zákazníka. Nezapomeňte se vybavit potřebným příslušenstvím a udělat maximum pro svou bezpečnost.

Sdílet článek