Udělejte radost kutilovi a pořiďte mu lehátko

montážní lehátko

Lehátko pro kutila není žádným relaxačním doplňkem, nýbrž funguje jako praktický doplněk při opravách a montážích. V online nabídce najdete široký sortiment tohoto zboží v mnoha podobách. Kromě lehátek jsou dostupné též stoličky usnadňující dílenskou činnosti i podložky pod kolena. Ty vás ochrání před nežádoucími bolestmi kolen, otlaky a samozřejmě zabrání chladu. S takovým vybavením bude radost pracovat, co myslíte?

Dostaňte se kamkoliv bez obtíží

Pomocník v podobě lehátka se báječně hodí například do auto opravny a to především díky hlubokému středu, díky němuž je zaručen svobodný pohyb při práci. Moderně řešené montážní lehátko disponuje praktickými pogumovanými kolečky pro snadný pohyb i ve stísněných prostorách. Kolečka jsou navržena tak, aby odolala olejovým skvrnám a zároveň nabídla tichý provoz. Pohodlné lehátko si zaslouží i vaše garáž či dílna.

Montážní lehátko vás překvapí svými rozměry i funkcemi navíc. Proti bolestem zad implementoval výrobce do oblasti krční páteře ergonomický podhlavník. Nosnost slibuje v průměru až 130 kilogramů, liší se ale podle nabízených modelů. Po stranách lehátka se nachází praktická odkládací plocha pro nářadí nebo drobné díly. Pevný a odolný plast tvořící tělo lehátka garantuje jednoduchou údržbu a pomocí držadla v dolní části smíte lehátko jednoduše přenést.

Německá kvalita za rozumnou českou cenu

Jestliže hledáte řešení, jak u práce pohodlně sedět a zároveň být maximálně mobilní, otestujte montážní stoličku. Její stabilní konstrukce unese až 150 kilogramů, aniž by došlo ke snížení komfortu při práci. Stolička slibuje snadnou práci na vozidle a poskytuje dostatečnou odkládací plochu, díky níž budete mít veškeré vybavení kdykoliv po ruce. Veškeré vybavení do garáže či dílny pořídíte online od předních profi výrobců prodávajících špičkovou německou kvalitu s důrazem na dílenské zpracování vysoké kvality.

Sdílet článek