Svezení, na které se nezapomíná

jízda ve Ferrari

Nejeden muž se otočí za hezkou ženou, ale také za hezkým autem. Jestliže i vy patříte k těm, které luxusní vozy vždy upoutají, a je vašim snem usednout alespoň jednou v životě za volant některého z nich, pak máte konečně příležitost.

Luxus na 4 kolech

Luxusní vozy jsou ideální volbou pro milovníky rychlé, ale bezpečné jízdy. Stále více řidičů, kteří mají dostatek financí si dopřává ten luxus, že investují do vozu, po kterém se každý ohlédne. Nebudeme si však nic namlouvat, tyto vozy nejsou zrovna ideálními rodinnými vozy. Jestliže i u vás vítězí praktičnost nad vlastními tužbami, pak si s největší pravděpodobností koupíte vůz, do kterého pohodlně umístíte dětskou autosedačku i kočárek. Ve vašem volném čase se však můžete odvázat a dopřát si jedinečný zážitek, kterým je jízda ve Ferrari. I vy můžete zažít mimořádný pocit, kdy usednete za volant Ferrari 488 Spider. Tento vůz se řadí mezi sportovní modely Ferrari. Jedná se o model s plně odklápěcí střechou a automatickou převodovkou. Jestliže ve vás však tento vůz nevzbudil žádné mimořádné pocity, protože vás mnohem více přitahují terénní vozy, ideálně vozy válečné, potom by vás mohla zaujmout jízda Hummerem. Hummer je bezesporu jedním z nejdůležitějších vozů, které našly své uplatnění ve válce v Perském zálivu. Vy budete mít možnost projet se hned dvěma modely tohoto vozu. V jednom případě se dokonce svezete nikoliv v kabině, ale na jeho korbě. Tento zážitek je o tom zajímavější, že se jedná o automobily, jejichž výroba již byla ukončena.

Zážitkové jízdy všeho druhu

Oba tyto zážitky vám zprostředkuje Allegria-Firma na zážitky, která vám na svých stránkách www.firmanazazitky.cz nabízí mnohem více než jen zážitkové jízdy. Z pestré nabídky si vybere jistě každý, i když právě nabídka zážitkových jízd je velmi zajímavá. Kromě již zmíněných modelů je zde možné najít také projížďku v bojovém tanku nebo obrněném transportéru.

Sdílet článek