Fotopasti pomohou zabezpečit auto proti krádeži

Fotopasti

Obrana proti zlodějům se nemá nikdy podcenit, protože předem netušíte, že si někdo právě vybral váš automobil, aby ho používal bez vašeho vědomí. Zlodějské praktiky jsou stále vynalézavější, ale ani technika na jejich odhalení nezůstává pozadu.

Maskované sledování vašeho majetku

Pokud nechcete, aby vám někdo ukradl cennosti, nejlepší je najít způsob neustálého dohledu. V tomto případě vám mohou pomoci fotopasti. Ano, možná jste už o nich slyšeli v souvislosti s pozorováním chování zvířat a jejich focení v přírodě. Skutečně umí nahrávat statické snímky a krátká videa. Zaktivují se jen v době, kdy se v okolí začne pohybovat zvíře nebo člověk. V současnosti se dobře postarají o ochranu majetku, přičemž nejsou vůbec náročné na provoz. Fotopast funguje pomocí tužkových baterií. Nevyžaduje se, aby ji stále někdo obsluhoval. V porovnání s běžnými kamerami nebudete potřebovat zdroj elektrické energie. Mezi nesporné výhody patří jejich jednoduché přenášení a nižší pořizovací cena.

Snímky bez světelného efektu

Jestliže si pořídíte fotopasti s neviditelným přísvitem, pak se lze spolehnout na exponování bez světelného efektu. U viditelných přísvitů se LED diody lehce začervenají, když dojde na moment exponování. Mezi často pořizovanými modely najdete fotopast Bunaty, kde vše jednoduše nastavíte pomocí českého menu. Moderní design a kompaktní provedení oceníte stejně jako vybavení GSM modulem pro okamžité odesílání snímků. K přednostem náleží úplně neviditelný přísvit až do vzdálenosti dvaceti metrů a vysoké krytí IP67, což zaručuje vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům a vodě. Jakmile vložíte do přístroje SIM kartu, snímky ihned odešlete na váš mobil nebo email jako MMS. LCD displej je umístěný takovým způsobem, aby bylo umožněno přesné zaměření. Lze provést aktivaci laserového ukazovátka.

Sdílet článek