Suzuki Swift: Levné vozidlo se silnějším motorem

754006_69073472

Suzuki Swift je malé vozidlo, které patří do skupiny nejlevnějších vozidel na trhu. Na rozdíl od konkurence se může tento model pyšnit silnějším motorem a hned sedmi airbagy. Navíc pětidveřovou verzi seženete již od 209 900 Kč.

Automobilka Suzuki zlevnila model Swift. Dnes můžete zakoupit pětidveřovou verzi v základní výbavě s motorem 1,2 VVT (69 kW) již za 209 900 Kč. Třídveřová varianta se stejnou výbavou je o 10 tisíc korun levnější. Je tedy pouze na vás, která varianta vám vyhovuje.

Není tedy divu, že je dnes Suzuki Swift velmi oblíbeným modelem. Ve svém segmentu se řadí mezi nejlevnější vozidla. Například Fabia s 1,2 HTP, ale výkonem 44 kW vás vyjde na 199 999 Kč. Mezi další levná vozidla v této cenové kategorii patří Opel Corsa. K těmto modelům je možné koupit také levné pneu a jejich provoz není také nákladný.

V základní výbavě tohoto vozidla najdete sedm airbagů, funkci trojbliku, prostor pro rádio, palubní počítač, posilovač řízení a také volant, jež si můžete výškově nastavit. Dále vás nadchnou patnáctipalcová ocelová kola. Investovat můžete také do vyššího stupně GL/AC, který je k dostání i s dalšími motory. Zde už musíte počítat nejen s vyšší cenou, ale také bohatší výbavou, jako jsou elektrická okna, centrální zamykání, manuální klimatizace a podobně.

Jestliže vás tedy tento model nadchl, pak můžete své stávající auto dát na výkup vozidel. Možná získáte nějaké peníze, které pak můžete dát na nové Suzuki Swift či jiné vozidlo, které se nachází v kategorii levných vozidel.

Tyto modely vám může nabídnout také celá řada autobazarů, jako je například AAA Auto. Zde pak můžete počítat s nižší pořizovací cenou než v autosalonech.

Sdílet článek