Sluneční clony do auta na míru

gumové koberce do auta

Nejen v létě, ale i v zimě umí řidičům znepříjemnit jízdu slunce. Zejména na horách, v kombinaci s bílým sněhem, který je pro oči nepříjemný sám o sobě může slunce řidičům způsobovat velké potíže. Stejně tak umí být slunce nepříjemné také pro spolucestující, zejména pro ty na zadních sedadlech. Ti většinou nejsou nijak chráněni před slunečními paprsky a po dlouhé cestě je mohou bolet oči. Jak tento problém vyřešit?

Funkce slunečních clon v autě

Možná by vás řešení hned nenapadlo, protože věc, která vám může pomoct, používáte výhradně v létě ke snížení teploty ve voze. Řeč je o slunečních clonách. Sluneční clony nebo také stínítka jsou velmi často prvním řešením, po kterém řidiči sáhnou. Je to zejména díky velmi snadné dostupnosti. Ty nejzákladnější sluneční clony koupíte v každém obchodním domě nebo na čerpací stanici. Tyto clony se velmi snadno umístí na vnitřní stranu skel. Tato stínítka jsou z bezpečnostních důvodů vhodná pouze na zadní boční okna. Sluneční clony do auta si můžete nově objednat také na e-shopu Vopi.cz. Tyto sluneční clony už jsou podstatně dokonalejší. Jejich největší výhodou je vsazení přímo do rámu okna, proto se vyrábí přímo podle daného modelu vozu. Manipulace s nimi je velmi snadná a máte jistotu, že clona bude držet po celou dobu jízdy.

Autodoplňky na míru

Pokud se rozhodnete pro pořízení kvalitní výbavy do auta a chcete mít jistotu, že vám budou jednotlivé doplňky perfektně sedět, pak si vždy vybírejte produkty, které jsou vyráběny přímo na míru modelu vašeho vozu. Kromě slunečních clon to mohou být autopotahy nebo gumové koberce do auta. Ty oceníte zejména v zimním období, kdy je vhodné textilní koberce vyměnit právě za koberce gumové. Kromě toho, že mají jednodušší údržbu, jsou také odolnější vůči posypovým solím.

Sdílet článek