Hledáte kvalitní servis automobilů Škoda? Využijte služeb za akční ceny!

Škoda servis Praha

Potřebujete zkontrolovat svůj vůz skutečně profesionálně? V tom případě se můžete obrátit na prověřený záruční a pozáruční servis vozů Škoda. Důležité je vždy zvolit takový servis, který vám zajistí a garantuje špičkovou kvalitu oprav a použití kvalitních náhradních dílů. 

Zajištění kvalitního servisu vozů Škoda

Špičkový servis není hledání příčiny metodou pokus-omyl, kdy obvykle krvácí peněženka zákazníka. Špičkový servis znamená hlavně důslednou diagnostiku a identifikaci reálného problému, provedení oprav a následně také důslednou kontrolu realizované opravy. Jedině tak může být zajištěna a deklarovaná skutečně kvalitně provedená oprava na vašem voze. Na takový profesionální servis se zaměřuje Škoda servis Praha, který poskytuje celou řadu služeb, které si dnes může zákazník přát. Dokáže vám zajistit například: 

  • Komplexní servis a opravy
  • Kontrolu před zimou
  • Přípravu na STK vč. provedení
  • Montáž doplňků

Je to ale také celá řada dalších činností, které můžete v průběhu života vozu potřebovat. Servisní zásahy se týkají jak servisu mechanických částí vozu, klempířských a lakýrnických prací, tak rovněž diagnostiky a elektrikářské práce. Je zde samozřejmě také celá řada pravidelných úkonů, které byste měli svému vozu dopřát, jako je výměna chladiva v klimatizaci, vyčištění klimatizace apod. 

servisní akce Škoda

Využijte akce a další služby

V rámci některých akcí lze využít výhodných nabídek na komplexní kontrolu vozu, třeba před zimou. Taková servisní akce Škoda může zahrnovat například zátěžový test autobaterie nebo diagnostiku vozu. Před zimou je také důležitá kontrola podvozku, zároveň je velkou výhodou možnost získat za výhodné ceny zimní pneumatiky nebo jiné originální příslušenství na zimu.

Kvalitní servisní služby vám mimo jiné dokáží často nabídnout přípravu na STK a provedení STK i emisí. Často můžete využít nejrůznějších doplňkových služeb, jako je ruční mytí vozu a čištění interiéru. V případě potřeby je zde pro vás také odtahová služba.

Sdílet článek