Škoda Superb 2013: Jaké jsou první dojmy?

1360987_65160656

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto teprve představila svůj nový model Škoda Octavia, ale nenechala na sebe dlouho čekat a přichází s další letošní novinkou, a to Superb 2013. Tento model, který je považován za jedno z nejoblíbenějších automobilů mezi českými manažery, ohromí zejména novou přídí. Přináší i další změny na modelu, které už nejsou tak výrazné. A my se v dnešním článku podíváme, jaké jsou první dojmy z nového vozidla Škoda Superb 2013.

Nemůžeme říct, že bylo omlazení modelu Škoda Superb nutné. První Superb se na trhu objevilo v roce 2008 a za dobu své existence na trhu si neustále získává uživatele svým designem. Ale tím, že se na trhu objevila nová Škoda Octavia a Rapid, i Superb potřebuje nějakou změnu, a tak automobilka nechtěla na nic čekat a změnila facelift vozidla už letos.

V první řadě došlo k přepracování designu až po úroveň A sloupků. Nová Škoda Superb dostala nový nárazník, kapotu s prolisy do V a také nové blatníky. Ve přední části je také jiná mřížka chladiče a Superb je označen novým logem automobilky. Superb je vybavena LED technikou, a tak světlomety jsou složeny ze tří světelných pruhů. Dva světlomety slouží k dennímu svícení, třetí světlomet je používán k signalizaci blinkrů.

Nesmíme zapomenout na interiér

Určitě vás bude také zajímat, jaké změny byly provedeny v interiéru. V první řadě vás zaujme ostřeji tvarovaný volant, jiná hlavice řadicí páky a také došlo k nové kombinaci interiéru. Byly použity tradiční materiály, jako doposud. Vše ostatní zůstalo více méně po starém.

Jestliže si tedy budete chtít koupit nový model Superb, pak máte šanci. V základním provedení 1.4 TSI a výbavou Active vás nové Superb vyjde na 539 900 Kč. Chcete-li luxusní provedení Laurin & Klement, pak za něj zaplatíte od 839 900 Kč, přičemž budete usedat do exkluzivního koženého interiéru.

Jestliže nemáte dostatek peněžních prostředků na tento model, ale i přesto po něm toužíte, pak se vám nabízí půjčka na auto. Dnes je půjčka na auto velmi využívána, protože lidé se bez automobilu neobejdou. Jestliže patříte do skupiny těchto lidí i vy, využijte půjčky na auto a nové Superb může být vaše.

Sdílet článek