Nabídka pneumatik

Nabízíme pneumatiky na osobní vozidla, na offroad vozidla, pneumatiky dodávkové C, moto pneu, pneumatiky na čtyřkolky, ale také zemědělské a nákladní pneu. Snažíme se nabízet kvalitní nejlevnější pneu. Všechny pneumatiky, které naleznete v naší nabídce máme skladem připravené k rychlému dodání. Takže Vaše objednávka bude rychle vyřízena a zboží odesláno k Vám.

V našem internetové obchodě nabízíme alu kola evropských výrobců. Tím máte jistotu, že alu kola, která si u nás koupíte, jsou kvalitní, bezpečné a mají všechny potřebné homologace pro provoz alu kol v EU. Je ale důležité, zjistit si všechny potřebné parametry, a to šíři alu kol, průměr alu kol, zális disku, rozteč šroubů u alu kol a středový otvor u alu kol. Informace o tom, které alu kola jsou vhodná pro Vaše vozidlo, máte zapsané v technickém průkaze. A pak si už můžete vybrat ty nejkrásnější alu kola, která udělají Vaše vozidlo krásným a nepřehlédnutelným.

Nabízíme velmi bohatou nabídkou kvalitních kol a pneumatik. Kvalitní levné pneu prodáváme za velmi nízké ceny. U nás si vybere opravdu každý. Při zakoupení pneu + disk, máte možnost, nechat si je u nás rovnou zkompletovat. Cena kompletace je 50,- za 1kolo.

 

Sdílet článek