Autopotahy pro Vašeho auto od Vopi

autokoberce

Koupili jste si auto v autobazaru a rádi byste inovovali jeho interiér? Moderní design vozu dodáte novými autopotahy. Pořídit je za velmi příznivou cenu můžete v e-shopu společnosti Vopi.

Proč autopotahy právě od Vopi?

Tato firma je nejen předním dodavatelem autopotahů a autokoberců do motorových vozů, ale také jejich předním výrobcem. Vopi vyrábí, jak univerzální autopotahy, tak autopotahy šité na míru. V portfoliu objevíte autopotahy určené pro řidiče i jejich spolujezdce. Velmi oblíbené jsou především masážní a vyhřívané autopotahy. Oba dva typy autopotahů uvítáte především ve chvíli, kdy trávíte za volantem pravidelně dlouhé hodiny a rádi byste si dopřáli komfort. Výhody vyhřívaných autopotahů poznáte především v chladných zimních dnech. V případě autopotahů na míru si můžete vybírat z více než padesáti materiálů a různých barevných variant látek. Při výběru autopotahů na míru doporučuje společnost Vopi použít speciální konfigurátor zde www.vopi.cz/konf-autopotahy/. Každý z autopotahů je vyroben v České republice tak, aby splňovat i ta nejpřísnější bezpečnostní kritéria. K naprostému pohodlí přispívá podvrstvení molitanem či vatelínem a především opatření mřížkou.

Autokoberce od Vopi

Jak již bylo zmíněno, v nabídkovém katalogu společnosti Vopi nenajdete pouze kvalitní autopotahy do Vašeho auta, ale také precizně vyrobené autokoberce. Vybírat můžete hned ze dvou možností. Gumové autokoberce pro nejrozšířenější typy aut je možné objednat přímo ze skladu a jejich dodání je tak téměř okamžité. Textilní autokoberce je společnost Vopi schopna dodat po ušití v co nejbližším termínu.

Sdílet článek