Seat Leon ST a prvotní dojmy z něj

Jako spousta lidí touží po skvělém autě, tak podobně jste možná mezi nimi i vy a zvažujete kupříkladu, že byste si pořídili nějaký model značky Seat. Třeba se rozhodujete, zda si auto koupíte v nějakém autobazaru například v Auto ESA a podobně.

Možná jste ale smutní, že se vám přání nevyplní. Ale nezoufejte, jestliže nemáte potřebné množství financí na tento nákup, pomůže vám autoleasing, díky kterému se váš sen splní jednoduše. Rádi bychom Vám představili skvělý vůz Seat Leon ST, kdy Seat přichází s tak oblíbeným a jednoduchým autem ve stylu kombi. Pro mnoho lidí v Česku platí názor, že Seatu se do dnešní doby příliš nepodařilo přejít laťku, která byla stanovená prvotní řadou toleda v začátcích devadesátých let. Je tu změna ve formě Seatu Leon ST, který je o sedmadvacet cm delší než standardní hatchback a přitom toto komplexní zvýšení slouží především vašim zavazadlům.

Jak je to možné?

Je to možné z důvodu 587 l stálého tvarování s nízkým prahem vstupu. Můžeme to srovnat třeba s Golfem Variant, který je o 18 l menší.

Je pravdou, že Seat Leon ST už tolik „nevyčuhuje“ z řady a předností je, že výsady z dvaceti let starého modelu toleda ukazuje tak nenuceně až se možná zarazíme, že na něco určitě bude na tom jedinečném temperamentu ze Španělska. Najdete zde vše – fantasitcký poměr míst v kabině i zavazadlovém prostoru, krásný výhled ven spolu s tichou jízdou, přesně vyladěná mechanika v motorech a převodovkách a snadné řízení.

 

 

 

Sdílet článek