Autopůjčovna s dlouholetou tradicí

Chcete vzít vaši rodinu na výlet, ale nemáte auto? Chcete jet na obchodní schůzku s lepším autem? Potřebujete někam nutně zajet, ale nemáte auto? Půjčte si ho od autopůjčovny Czechocar.

Prověřená autopůjčovna Czechocar

Společnost Czechocar má dlouholeté zkušenosti s půjčováním automobilů. Firma Czechocar má dvacetiletou tradici v provozování autopůjčovny. Díky tomu se jedná již o zcela prověřenou společnost s vysokými standardy poskytovaných služeb. Další výhodou této autopůjčovny je, že má nejširší působnost v České republice. Autopůjčovna Czechocar má pobočky ve všech velkých městech. Autopůčovna Czechocar má pobočky i v zahraničí.

Kde lze auta pronajmout?

Auta z autopůjčovny Czechocar si můžete pronajmout v několika městech v ČR. Kromě toho máte možnost vypůjčení či vrácení automobilů i mimo území ČR. Autopůjčovna Czechocar má pobočky i v zahraničí. Auto si můžete vypůjčit i vrátit v Německu, Rakousku, Maďarsku, Slovensku, Polsku a dokonce i ve Švýcarsku. Přitom platí jednoduché pravidlo. Čím déle budete mít auto vypůjčené, tím dostanete větší slevu za pronájem.

Snadná dostupnost v Praze

Praha je velké město, ale autopůjčovny Czechocar jsou na správných místech, které vám usnadní cestování po Praze. Autopůjčovny v Praze se nacházejí v těchto lokalitách: letiště Ruzyně, Václavské náměstí, Můstek a Celetná. Jedná se o velice důležité lokality v Praze. To je značná výhoda oproti konkurenci, která má pobočky umístěné na okraji Prahy.

Cestovní program pro všechny turisty

Chcete si vypůjčit auto a poznávat tak krásy našich krajů? Autopůjčovna Czechocar pro vás přichystala cestovní programy, které vám usnadní cestování za krásami České republiky. Při využití těchto cestovních plánů navíc můžete dostat slevu až 15 %. Využijte i vy nabídku autopůjčovny Czechocar a užijte si příjemnou dovolenou s rodinou.

Sdílet článek