Autobaterie a nabíječka autobaterií v zimě

Řidičům se jistě už mohlo stát, že svůj automobil nenastartovali. Zvláště v zimě, kdy panují nízké teploty a auto přes noc není v provozu, může dojít k selhání autobaterie, k jejímu vybití. Tomu, lze předcházet dvěma způsoby. V prvém případě je nutné mít ve svém voze kvalitní a funkční autobaterii. To tvoří základ. Levné a neznačkové autobaterie vám totiž sice ušetří náklady jejich koupí, ale posléze zjistíte, že nemají žádnou životnost. Musíte si koupit další a ve finále utratíte mnohem více, než kdybyste si hned napoprvé koupili značkovou a ověřenou autobaterii. Za druhé lze předcházet problémům s nenastartováním nabíjením autobaterie. V tomto případě vám nabíječka baterií prodlouží životnost autobaterie a minimalizuje její poškození.

Kde se dá koupit kvalitní autobaterie a nabíječka autobaterií?

Prodejem autobaterií a nabíječek autobaterií se zabývá internetový obchod Nekvinda. Pro celé republice má tento prodejce také prodejny, rovněž se soustřeďuje na prodej pneumatik, ložisek, autolékárniček, spojovací materiál a další produkty. Prostřednictvím internetu si můžete prohlédnout sklady autobaterií a pneumatik. Momentálně nabízí 10 % slevu při vrácení staré autobaterie a dopravu zdarma u pneumatik. Veškeré produkty mají skladem a jsou schopní je doručit do 24 hodin.

Kupte si autobaterii, která má na auto esa v rukávu. Dejte svému čtyřkolému miláčku to nejlepší.

Autobaterie

V případě autobaterií zde naleznete autobaterie značek Sznajder a Yuasa. Jedná se o špičkové a kvalitní světové výrobce.V e-shopu nabízí pestrý výběr těchto baterií o kapacitách 44 až 230 Ah. Autobaterie Sznajder odpovídají nejmodernějších nárokům automobilového trhu. Vynikají moderní technologií, perfektní konstrukcí, vysokým startovacím proudem a minimalizují ztrátu proudu. Díky typové škále se hodí na 85 % různých vozidel. Sznajder vyrábí autobaterie, jak pro osobní vozy, tak zemědělské stroje, autobusy, dodávky, kamiony, stavební stroje atd. Autobaterie Yuasa patří k nejvyhledávanějším značkám autobaterií na světě. Je to japonský výrobce, který si zakládá na špičkové kvalitě a nejlepším propracování.

Nabíječky autobaterií

Nekvida nabízí ve svém internetovém obchodě nabíječky autobaterií Deca, Berlan, Tecmate a Yuasa . Všichni výrobci se řadí mezi prestižní producenty na světě. Nabíječka autobaterií se vám bude zaručeně hodit a jistě si zde vyberete. Nabíjením snížíte riziko poškození autobaterie sulfatací. Sulfatace se dá očekávat převážně v zimě, kdy není autobaterie v provozu. Vybavte se tedy na zimu!

Sdílet článek