Srovnejte povinné ručení online a uspořte až 9000 Kč ročně

V případě, že vlastníte automobil, musíte ze zákona hradit tzv. povinné ručení. Jedná se o pojištění vozidla. Toto pojištění se vztahuje na škody způsobenému provozem automobilu na pozemních komunikacích. Jestliže tedy způsobíte dopravní nehodu, pojišťovna vyplatí poškozenému náklady spojené se škodou na majetku nebo zdraví. Z pojištění však nelze uhradit škody na vašem vozidle, k tomu je určeno havarijní pojištění.

Jelikož je povinné ručení jedním z vašich výdajů, jistě je dobré vědět, kde za něj nemusíte platit příliš vysoké částky. Povinné ručení je možné sjednat u některé z pojišťoven. Nabízí jej např. Česká pojišťovna, Generali pojišťovna, Triglav pojišťovna nebo třeba ČSOB. Poskytovatelů tohoto pojištění je poměrně dost a vzhledem k tomu, že každý nabízí jiné bonusy, jiné podmínky, mohou se částky za povinné ručení značně lišit. Pamatujte však, že nemusíte za tutéž službu platit více, než je nutné.

Na internetu existuje perfektní on-line nástroj, který slouží ke srovnávání nabídek povinného ručení několika pojišťoven. Povinné ručení srovnání vám tak umožní zjistit, u které pojišťovny je možné platit za pojištění vozidel mnohem méně, než platíte nyní. Při výběru správné pojišťovny tak můžete ušetřit až 9200 Kč ročně. Ke zjištění nabídek slouží tzv. povinné ručení kalkulačka. Tato kalkulačka vám zobrazí nabídky na levné povinné ručení 2012. Práce s touto kalkulačkou je velice snadná. Pouze zadáte údaje o vašem vozidle, o vás, jako majiteli auta a kontaktní údaje. Ceny pak získáte do 2 minut seřazené od těch nejvýhodnějších. Pokud vás kterákoli cena za povinné ručení zaujme, můžete prostřednictvím tohoto portálu zažádat o změnu pojišťovny. Příslušní pracovníci pak za Vás vše zařídí, kontaktují vás a posléze zašlou na vaši adresu novou smlouvu na levnější povinné ručení.

Zjistěte si tedy nejvýhodnější povinné ručení pro vaše auto. Je to přeci tak jednoduché a hlavní je, že tak můžete změnou pojišťovny ušetřit ne malou částku. Povinné ručení platit musíte, takže proč neplatit méně? V případě, že povinné ručení nebudete platit vůbec, hrozí vám nejrůznější postihy. O tom si konec konců můžete přečíst na bezpojisteni.cz

Sdílet článek