Hledáte spolehlivého dodavatele vybavení autoservisů a pneuservisů?

Vlastníte pneuservis nebo autoservis a sháníte nové vybavení pro svou dílnu? Jste začínající podnikatel, který si neví rady, co vše je třeba pořídit do nového pneuservisu? Vybavení autodílny zahrnuje mnoho důležitých příslušenství, ať už se jedná o nářadí do pneuservisu či složitější a finančně náročnější stroje a přístroje. Pořízení veškerého vybavení se nesmí podcenit, vše je třeba mít v prvotřídní kvalitě. Přece jen se budete starat o automobily, u kterých je třeba myslet hlavně na bezpečnost.

Veškeré vybavení autoservisů a pneuservisů ve špičkové kvalitě a přitom za super ceny pořídíte u společnosti MOTORTEC GATE s.r.o. Tato firma se zaměřuje na veškeré zboží a činnosti, které souvisí s vybavením pneuservisu. Nabídka sortimentu je široká, včetně souvisejících služeb. V případě potřeby vám společnost poradí ohledně koupě vybavení do vašeho pneuservisu či autoservisu a poskytne vám potřebné zaškolení. Společnost zabezpečuje prodej, montáž a servis. Servis je rychlý a pružný, již do 24 hodin následujícího pracovního dne. Využít můžete také odborné poradenství v oblasti vybavení pneuservisů.

Sortiment veškerého vybavení pro autodílny naleznete na internetových stránkách společnosti MOTORTEC GATE s.r.o. Z široké nabídce si můžete zakoupit například zvedáky, vyvažovačky, zouvačky, myčky kol, kompresory, rovnací stolice, plničky klimatizací a další. Sortiment se neustále rozšiřuje o nové produkty. Najdete zde vše potřebné pro vybavení vaší autodílny a využít můžete rovněž pronájem strojů.

Společnost nabízí také pronájem strojů do pneuservisů a autoservisů. Některé stroje se totiž mnohem více vyplatí, pokud si je pronajmete. Nemusíte při zařizování pneuservisu tolik investovat a pořizovat drahé stroje. Pronájem strojů představuje perfektní možnost, jak využít daný stroj tehdy, kdy jej zrovna potřebujete. Stroje, které si můžete u společnosti MOTORTEC GATE s.r.o. pronajmout, jsou špičkové kvality a v této komoditě se jedná o nejlepší stroje. Pokud se rozhodnete, že pronajímaný stroj přece jen potřebujete zakoupit, není problém jej od této společnosti odkoupit.

Sdílet článek