Nový Megan Grandtour bude atakovat hranici 1700 litrů zavazadlového prostoru

Renault-Megane-Grandtour-2016-06

Nový Mégane Grandtour, který bude na českém trhu představen koncem letošního roku, bude mít ve stavu složených zadních sedaček celkový zavazadlový prostor úctyhodných 1695 litrů. vyplývá to z informací, které uvolnila automobilka přes ženevským autosalonem. 

20 let po uvedení prvního modelu Renault Mégane na trh, během nichž se v celém světě prodalo 6,5 miliónů vozů s tímto jménem, obnovuje Renault svoji ústřední modelovou řadu v podobě vozu Nový Mégane, který je již čtvrtým v řadě.
V rámci segmentu, v němž panuje silná konkurence, se Nový Mégane odlišuje dynamickými liniemi a velmi osobitými předními i zadními světly. Vrcholem řady Nový Mégane je verze GT, dostupná ihned od uvedení na trh, jejíž design nese geny divize Renault Sport. Očekávat se dá zájem i o výbavu Premiere Edition, kde je v ceně dvouzónová klimatizace, dešťový a světelný senzor, rádio s USB, elektrické ovládání všech oken, tempomat, elektricky nastavitelná a vyhřívaná zpětná zrcátka, šestnáctipalcová kola, metalíza apod.

Sdílet článek