Nakupte výhodně automobil u Auto Diskont

Nabídka automobilů v různých autobazarech je v dnešní době velmi pestrá. Najdete tam snad každé auto, na které si vzpomenete. To je jistě dobré zjištění, avšak nakoupit dobré auto v autobazaru není jednoduché. Přece jen si kupuje starší, ojetý vůz a nikdy nemáte jistotu, v jakém je stavu. Po motorové a mechanické stránce do vozu prostě nevlezete a stát se může cokoli. Ale pokud autobazar nabízí nějaký automobil, měl by jej prodávat v pojízdném až perfektním stavu. Vše by mělo být důkladně zkontrolováno a prohlédnuto. Při zjištění nějakého problému by měla být závada odstraněna. Za stav prodávaného vozidla autobazar ručí a pokud se chcete obrátit opravdu na spolehlivý bazar, navštivte Auto Diskont.

Jestliže přemýšlíte o koupi vozidla, Auto Diskont je správná volba. Pobočky tohoto autobazaru se nachází v několika větších městech, např. v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Pardubicích a dalších. Kromě poboček můžete shlédnout veškerou nabídku vozů na internetu. Pokud nebudou mít váš vybraný automobil na některé z poboček, kde se zrovna nacházíte, není problém jej přivézt z pobočky jiné.

Proč byste se měli rozhodnout pro Auto Diskont?

Auto Diskont nabízí širokou škálu nejrůznějších značek a typů automobilů. Garantují vám nízké ceny a akontaci 0 % na všechny vozy. Velkou výhodou je 100 % doživotní záruka na původ automobilu. Pokud si zakoupíte vůz u Auto Diskont, který vám z nějakých důvodů nebude vyhovovat, či s ním prostě nebudete spokojení, je možné jej do 7 dnů vrátit. Poskytují záruku 12 měsíců na mechanický stav vozidla. Můžete zde vyměnit své staré auto za nové, ve vybraném voze je možné otestovat automobil zkušební jízdou a odvést si jej můžete ještě tentýž den.

Autobazar Auto Diskont pro své zákazníky poskytuje bezplatnou linku 800 200 800, na kterou je možné v případě jakýchkoliv dotazů či problémů zavolat.

Sdílet článek