Myčka aut

automyčka

Rádi byste rozšířili vaše služby o nabídku možnosti mytí aut v modulárních mycích boxech? Pak neváhejte a pořiďte si modulární mycí boxy od společnosti BKF CarWash. Taková myčka aut je skvělou volbou zejména do lokalit s nízkou až střední intenzitou mytí. Ocení je zejména čerpací stanice postavené v menších až středně velkých obcích. Samoobslužné modulární boxy pro mytí aut bývají obvykle postaveny jako doplňky služeb u čerpacích stanic, stanic technické kontroly a u pneuservisů. S modulárními mycími boxy lze dosáhnout vynikajících výsledků v kvalitě mytí.

Vaše auto tak bude vypadat stále jako nové, třebaže je staré už nějaký ten rok. Bezkontaktní mytí aut dosahuje vynikajících výsledků a chrání váš automobil před zbytečnými chemikáliemi. Automyčky jsou schopné zvládnout předmytí, hlavní mytí, oplach, hydro vosk, leštění a sušení, a zaručit tak nejkvalitnější ošetření i konzervaci jakéhokoliv vozidla. Díky šesti programům, které je možné zvolit u automyček BKF CarWash, lze docílit také vyššího počtu zákazníků, které právě vaší obcí budou projíždět a rádi vyhledají při čerpání paliva také tuto moderní službu.

Více informací o všech programech se dozvíte na této webové adrese bkfcarwash.cz/produkty/mycky-aut/. Modulární mycí boxy umí u karoserií automobilů dosáhnout dokonalého lesklého povrchu a přitom karoserii ošetřit tím nejšetrnějším způsobem. Nabídka společnosti BKF CarWash zahrnuje mycí modul BKF CarWash i s plně vybavenou ocelovou konstrukcí i se střechou. Modulární mycí boxy lze používat nejen v letním, ale také zimním období.

Sdílet článek