Automobil Volkswagen Golf Variant je obyčejný, ale spolehlivý

Automobil Volkswagen Golf Variant má oproti konkurenčním automobilům výrazně lepší jízdní vlastnosti. Hlavním konkurentem automobilu Volkswagen Golf Variant je automobil Škoda Octavia Combi. Škoda Octavia Combi se může chlubit především nižší pořizovací cenou oproti automobilu Volkswagen Golf Variant.

Volkswagen Golf Variant v široké nabídce motorů

Automobil Volkswagen Golf Variant si můžete vybrat z široké palety výkonných motorů. Velice zajímavá je i verze s pohonem všech kol. Neuspokojivá je ovšem bezpečnost pro prostředního pasažéra na zadním sedadle. Prostřední pasažér se bude v autě cítit jakoby navíc. Výkup aut doporučuje pro převoz pěti osob zvolit raději jiný automobil, například Škoda Fabia.

Automobil Volkswagen Golf Variant působí nadčasově a pohledně

Automobil Volkswagen Golf Variant je velice nadčasový a pohledný. Ze zadu vypadá tvar světel velice nehezky, jakoby z nižší kategorie vozidel. Z některých pohledů vypadá Volkswagen Golf Variant opravdu jako laciný automobil. Výkup vozidel proto doporučuje zakoupit ojetý automobil Volkswagen Golf Variant, který je stejně hezký, ale až o polovinu levnější. Připlatíte si však za kvalitní pneumatiky.

Interiér automobilu Volkswagen Golf Variant je velmi útulný

Interiér automobilu Volkswagen Golf Variant je velmi útulný. Materiál použitý v interiéru je velice kvalitní. Automobil Volkswagen Golf Variant je více konzervativnější než jeho kratší vzor Volkswagen Golf. Automobil Volkswagen Golf Variant má výborná alu kola, která slouží k tiché a pohodlné jízdě.

Sdílet článek